iUV 600s UV LED Printer

Bloedstollende UV productie
DUBBELE LAMP • UV LED • >30 m² p.u. • eco inkten

Compress UV LED technologie is een volledig nieuwe flatbed UV printer met kleine voetafdruk die rendabele, vraaggestuurde kleurafdrukken voor de productievloer biedt voor een veelvoud aan substraten. De Compress iUV-600s geeft u de vrijheid om exact dat te printen wat u wilt, wanneer u wilt en werkelijk alles wat u wilt. Snel digitaal in kleur printen is mogelijk op glas, metaal, plastic, board, acryl en nog meer. Zelfs flexibele materialen zoals textiel en leer geven de grootst mogelijke flexibiliteit in commerciële printmogelijkheden. De flexibiliteit van de Compress iUV-600s betekent minder restafval, minder inventaris, versnelde werkprocessen, briljante kleurafdrukken op diverse substraten met variabele gegevens. Trek nieuwe bedrijven en klanten aan of los bestaande productieproblemen op.

A2+ print area (groot print bereik)

A2+ printbereik (groot formaat bed)

De Compress iUV-600s met professionele industriële printkoppen bevatten 1440 spuitmondjes (nozzles) die in staat zijn een minimale picoliter druppel van slechts 3,5Ng af te geven voor ultrafijne plaatsing van de punten. Wanneer hij geconfigureerd is met 6 kleuren CMYK – Wit en Helder, biedt onze 604 mm wijde afdrukbreedte standaard afdrukresoluties van 1400 dpi op ongelooflijke snelheid met opmerkelijke kleurscherpte. Maximum printoppervlakte is 604mm x 250mm (A2+) met een verstelbare materiaalhoogte tot 285mm (de hoogste van alle materiaalhoogtes in zijn klasse). Snelheden tot 9,5 m² per uur in productiemodus en 4,7 m²  per uur in kwaliteitsmodus. Iedere inktkleur wordt geleverd door een 250ml druktank voor een constante aanvoer naar de verdamper. Alle witte inkten worden onder druk gebracht en gerecirculeerd door filtering met het WIMS (Witte inkt management system) – waarvoor octrooi is aangevraagd – voor minder uitvaltijd en inktproblemen in het algemeen… Weinig onderhoud. Klaar voor productie.

Compress – doe nog meer…

iUV600s-UV-LED-printer-samples-300x202In één keer de witte inktlaag

De printer print wanneer u dit nodig heeft erg snel een witte onderlaag en dan de hoge resolutie afbeelding, dit is een enorme tijdsbesparing, want meestal hoeft het wit niet in een hoge resolutie en dient alleen als achter of ondergrond. Drukt kleurige, heldere afbeeldingen op transparante en gekleurde substraten met witte inkt als flood coating of overdruk zonder verlies van printsnelheid

IQ Interweave aanwezig

Elimineer streepvorming – een unieke interweave staat minder strepen toe op lagere resoluties. Een nieuwe wetenschap in interweave printen.


Geschikt voor Rollen/Vellen

Met optionele apparatuur voor materiaal op rol kunt u papier, plastic en folies – zelfs dun karton – bedrukken op maximale breedtes van 600mm x 220mm O/D (76/30mm binnenkern. Niet aangedreven).

Braille optie

Nu ook leverbaar met Braille optie

Kenmerken

  • Zes onafhankelijke kleurkanaleniUV600s-UV-LED-printer-dual-lamps-low-heat-300x240
  • 604 x 450mm printoppervlakte met 285mm materiaalhoogte
  • Optionele afwinder voor materiaal op rol
  • WIMS witte inkt-management ingebouwd
  • Volledig stalen opbouw
  • Dubbele LED-lampen met variabel wattage met geringe warmte
  • Ingebouwde materiaalhoogte detectie
  • Afvoer van inktdampen

VIDEO KANAAL

BROCHURES OPHALEN

iUV600s iUV600BRD
iUV600LNE Difference-PDFs_icon_125x182
LF3 LP4

iUV600s op Fespa Amsterdam

This is a demo store for testing purposes — no orders shall be fulfilled. Sluiten