UV applicaties; fabrieks- productie

Productie
Compress UV LED-technologie is een geheel nieuwe, compacte flatbed UV-printer die kosteneffectieve, on-demand kleurenafdrukken naar de productievloer brengt voor een groot aantal substraten.

De iUV-serie van Compress geeft u de vrijheid om precies af te drukken wat u wilt, wanneer u maar wilt en virtueel wat u maar wilt. 
Snel in kleur digitaal printen is mogelijk op glas, metaal, kunststof, karton, acryl en meer. Zelfs flexibele media zoals textiel en leer leveren de grootste flexibiliteit in commerciële printopties. 
De flexibiliteit van de Compress iUV betekent minder afval, minder voorraad, versnelde workflow, full-color afdrukken van processen naar een groot aantal substraten met variabele gegevens – nieuwe klanten en bedrijven aantrekken of huidige productieproblemen oplossen. 
De Compres iUV industriële printkop beschikt over 1440 nozzles die een minimale picoliter-druppel van slechts 3,5Ng kunnen leveren voor ultrafijne dot plaatsing. 
Wanneer geconfigureerd met maximaal 6 kleuren CMYK – wit en transparant, levert onze 61 cm. brede afdrukbreedte 1400 dpi eigen afdrukresoluties op met een ongelooflijke snelheid en een opmerkelijke kleur brilliantie. Het maximale afdrukgebied van de iUV-600s is 61 17,71 inch met een instelbare materiaalhoogte tot 30 cm. (de hoogste mediahoogte van elke printer in zijn klasse). 
Het maximale afdrukgebied van de iUV-1200s is 1150 mm x 750 mm (A0 ) met een instelbare materiaalhoogte tot 300 mm (opnieuw de hoogste mediahoogte van elke printer in zijn klasse). Snelheden tot 9000 cm. per uur in productiemodus en 1500 cm. per uur in kwaliteitsmodus. Elke inktkleur wordt geleverd via een drukinkt tank van 250 ml voor constante inkttoevoer naar de damper. Alle witte inkten worden onder druk gezet en gecirculeerd met filtering door ons WIMS* waarvoor patent is aangevraagd (*white ink management system) voor minder uitvaltijd en inktproblemen in het algemeen … 
weinig onderhoud. Productie gereed.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.