UV LED Printers

iUV-600s

een bloedstollende UV productie
DUBBELE LAMP • UV LED • > 30 m² p. uur • eco inkten

Compress UV LED technologie is een volledig nieuwe flatbed UV printer met kleine voetafdruk die rendabele, vraaggestuurde kleurafdrukken voor de productievloer biedt voor een veelvoud aan substraten. De Compress iUV-600s geeft u de vrijheid om exact dat te printen wat u wilt, wanneer u wilt en werkelijk alles wat u wilt. Snel digitaal in kleur printen is mogelijk op glas, metaal, plastic, board, acryl en nog meer. Zelfs flexibele materialen zoals textiel en leer geven de grootst mogelijke flexibiliteit in commerciële printmogelijkheden. De flexibiliteit van de Compress iUV-600s betekent minder restafval, minder inventaris, versnelde werkprocessen, briljante kleurafdrukken op diverse substraten met variabele gegevens. Trek nieuwe bedrijven en klanten aan of los bestaande productieproblemen op.  More >>


iUV-1200s

Compress iUV-1200S UV LED Flatbed Inktjet Printer

compress_iuv_1200s_flatbed_02

Compress UV 1200 UV led flatbed printer

De Compress iUV-1200S UV vlakke plaat printer heeft 14 uitmuntende kenmerken en kwaliteiten waar de competitie geen antwoord op heeft. Met een breder print-bed van 110 cm, een media hoogte van bijna 30 cm. en een printsnelheid tot 9,5 m² p.u. is de Compress iUV-1200S een “top of the bill” print oplossing. Daarnaast heeft de iUV-1200S kenmerken van grote waarde en technische hoogstandjes zoals, dubbele derde generatie UV LED lampen met vloeistof koeling, WIMS (Witte Inkt Management Systeem) voor automatische inkt circulatie en filtratie. De Compress iUV-1200S is een  bijzonder UV systeem voor iedereen die hoge kwaliteit afdrukken op bijna alle substraten in de decoratie markt wil maken.

iUV-600LNE

Industrieel LED-UV Productie in lijn systeem
KLEINE OBJECTEN – INDUSTRIEEL – PROMOTIE

iUV600LNE-UV-LED-printer-150x150

Compress iUV600 lne UV led printer

De iUV600-LNE serie is ontworpen voor de industriële omgeving waar een automatisch proces belangrijk is.

De opstelling is bedoeld voor het automatisch laden van gelijke objecten die dan in lijn worden bedrukt. Dit met behulp van een lopende band of een lade systeem.


LED UV Lamp systeem voor iUV Serie printers

iUV led lamp

Compress iUV led lamp array

De iUV LED lamp serie is ontworpen voor de industriële omgeving van de klein formaat decoratie mogelijkheden, het LED systeem maakt gebruik van gepatenteerde onderdelen die in huis zijn ontwikkeld om het maximum uit een dergelijk systeem te halen.

 


DOWNLOAD BROCHURES

iUV600s iUV600BRD
iUV600LNE Difference-PDFs_icon_125x182
LF3 LP4
Translate »

This is a demo store for testing purposes — no orders shall be fulfilled. Dismiss